Tennislessen

Tennislessen

Wil je graag mee doen met de tennissport of jezelf nog een stuk verbeteren dan biedt tennisclub Rackem de mogelijkheid om tennislessen bij ons te volgen. Hiervoor is tennisclub Rackem een samenwerking aangegaan met tennisleraar Jan Hans Picek. Jan Hans heeft meer dan 30 jaar ervaring in de tennissport en weet jeugdleden op een goede wijze te coachen.

Wil je meer informatie over de tennislessen of een proefles volgen? Neem dan contact op met tennisleraar Jan Hans Picek via [email protected] of telefoonnummer 06 558 642 88.

Tennisles Jeugd tot 18 jaar

Gedurende het gehele jaar worden er wekelijks tennislessen georganiseerd. 

Om te proberen mag je 2 tennislessen kennismaken met tennis. Maar nu wil je graag verder met tennis en hoe gaat dat?

Je kunt lessen volgen voor een periode van minimaal 6 maanden, in de zomerperiode van april t/m september en in de winterperiode van oktober t/m maart. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties en feestdagen.

  • 1 x 1 uur per week tennisles kost € 20,- per maand (excl. lidmaatschap)
  • 2 x 1 uur per week tennisles kost €35,- per maand (excl. lidmaatschap)

Om tennislessen te volgen moet je lid zijn van de vereniging en betaal je jaarlijks contributie.

Wil je meer informatie over de tennislessen voor de jeugd of een proefles volgen? Neem dan contact op met onze jeugdbegeleider Sabrina Hemel via [email protected] of tennisleraar Jan Hans Picek.

Tennisles Senioren

De tennislessen worden verzorgd tennisleraar Jan Hans Picek en Nick Grooten. De lessen worden wekelijks op maandag-, dinsdag- en donderdagavond gegeven in de zomerperiode van april t/m september en in de winterperiode van oktober t/m maart. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties en feestdagen.

Om tennislessen te volgen moet je lid zijn van de vereniging. Deze lessen zijn niet inbegrepen in de contributie

Voor deze tennislessen kun je rechtstreeks contact opnemen met de tennisleraar of je kunt tijdens je aanmelding als lid aangeven dat je geinteresseerd bent in lessen. In dat geval zal de tennisleraar contact opnemen met jou.

Tot gauw op de tennisbaan en laat je talenten zien!