Padeltrainer Henry Sikkes

Mijn naam is Henry Sikkes, geboren in 1976 te Emmen.  Ik woon sinds 2001 in Klazienaveen met mijn vriendin Melanie Plas en kinderen Finn en Fallon.

Ik ben werkzaam bij de gemeente Emmen in team Concerncontrol als Adviseur Auditor. Inmiddels nu ook al zo’n kleine 20 jaar lid bij TPC Rackem. Voetbal en tennis waren mijn favoriete hobby’s totdat ik de sport padel ontdekte. Ik speel nu een ongeveer 3 jaar padel bij LTC Dalen en neem deel aan de laddercompetitie, in een competitieteam en speel veel onderlinge wedstrijdjes met leden van LTC Dalen. Vanaf eind 2023 speel ik nu dus ook padel bij onze eigen prachtige vereniging.

In september 2022 ben ik begonnen met de KNLTB padelleraar A-opleiding te Enschede. Mijn licentie heb ik in januari 2023 behaald. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Tennis- en Padelschool Jan de Jong. Tijdens de opleiding heb ik ook padelles in Enschede gegeven. De uren die ik heb lesgeven in Enschede en Dalen hebben ervoor gezorgd dat ik al de nodige ervaring heb opgedaan m.b.t. het geven van padeltraining aan beginnende spelers/speelsters.

Vanaf begin 2024 geef ook padelles aan de leden van TPC Rackem. Wat het geven van deze lessen vooral leuk maakt is het enthousiasme en fanatisme van de leerlingen. Doordat deze sport heel toegankelijk is zie je ook al snel het niveau en spelvreugde toenemen, wat mij, als padeltrainer, dan ook weer veel voldoening geeft.

Mijn enthousiasme m.b.t. deze prachtige sport hoop ik dan ook op jullie over te brengen.

Tot binnenkort op de padelbaan!