Sponsoring

Als sponsor van Tennis- en Padelclub Rackem toon je maatschappelijke betrokkenheid, help je bij het versterken van het lokale verenigingsleven en zorg je voor positieve publiciteit voor jouw bedrijf. Bij ons draait het om meer dan alleen tennis en/of padel, we willen dat iedereen in de maatschappij mee kan doen en hebben oog voor duurzaamheid.

Door sponsoring vergroot je de naamsbekendheid van jouw onderneming en versterk je het imago. Sponsoring is fiscaal aftrekbaar, wat het extra aantrekkelijk maakt. Tegen relatief beperkte kosten kun je dus veel voor onze club betekenen.

Sponsoring is maatwerk, want er is namelijk heel veel mogelijk. Zo kan jouw bedrijfsnaam op een reclamebord of -doek bij een tennis- of padelbaan komen te staan, een padelbaan worden vernoemd naar jouw onderneming of kunnen competitieshirts worden voorzien van jouw bedrijfslogo. Maar het is ook mogelijk om alleen specifieke evenementen of een bepaald competitieteam te sponsoren. In alle gevallen zal jouw bedrijfslogo ook worden getoond op onze website met een link naar je eigen website. 

Ben je ge├»nteresseerd in sponsoring van TPC Rackem of wil je meer informatie? Mail dan naar [email protected] of neem telefonisch contact op met Nils Braam (06-50652708).