Onze vereniging

Tennis- en Padelclub Rackem (TPC Rackem) 

Op sportpark ‘De Planeet’ in Klazienaveen is onze sportieve en vooral gezellige vereniging TPC Rackem gevestigd, waar wij beschikken over 4 tennisbanen en 2 padelbanen. 

Naast 2 gravelbanen kan er dankzij onze 2 smashcourt banen ook buiten het seizoen en in minder mooi weer getennist worden. Alle banen zijn voorzien van verlichting, zodat er ook ’s avonds een balletje geslagen kan worden.  De padelbanen ook he hele jaar bespeelbaar. 

Voor zowel recreanten als competitiespelers is er veel speelplezier te beleven. Naast competitievormen worden er diverse evenementen georganiseerd, met als hoogtepunt het jaarlijkse Rackem Open. 

In ons clubhuis vind je moderne douches en een kantine, een gezellige ontmoetingsplaats waar onder het genot van een hapje en een drankje het laatste nieuws besproken wordt. Naast tennissen worden er vele activiteiten georganiseerd om leden samen te brengen. 

Wil je graag mee doen met de tennissport of jezelf nog een stuk verbeteren dan is TPC Rackem de vereniging voor jou. Onze tennisclub biedt de mogelijkheid om tennislessen te volgen.

Wij zijn een open vereniniging, dus kom gerust een keer langs voor een kennismaking.

Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, iedereen is van harte welkom!

Bestuur TPC Rackem