Padeltrainer Nico Klavers

Mijn naam is Nico Klavers, geboren in 1974 en woon sinds 2000 in Klazienaveen. Ik werk fulltime bij de Gemeente Emmen als accountmanager en ben al jaren lid bij TPC Rackem. Na tafeltennis, squash en tennis ben ik nu heel erg enthousiast padeller. In september 2021 ben ik begonnen met padel.   

Als Padelcommissie van TPC Rackem zijn we lid geworden bij Dalen. Dit omdat Dalen een succesvolle (padel)vereniging is en we hier alleen maar van kunnen leren. Sinds het begin train ik wekelijks. Ondanks dat ik een actief sportverleden met tafeltennis, squash en tennis heb, heb ik heel erg veel van de trainingen geleerd. Zowel tactisch als technisch.  

In het verleden heb ik veel tafeltennistraining gegeven, ook in Klazienaveen. Met de komst van de 2 padelbanen in Klazienaveen heeft het trainersvirus mij weer te pakken. Daarom ben ik onlangs gestart met de trainerscursus Padel van KNLTB en is het tijd om als trainer een bijdrage aan de padelsport binnen de vereniging te leveren.  

Zelf speel ik nog wekelijks en bij voorkeur minimaal 2 keer per week. Jeroen Seubers en ik spelen mee in de laddercompetitie van Dalen en daarnaast spelen we met Rogier Beekman (trainer), Sandra Hoekstra en Robin de Vries ook competitie. Heel erg leuk om te doen en ook erg leerzaam.   

Laten we er samen een mooi padel (trainings)seizoen van maken.

Ik heb er zin in en hoop jou op de padelbaan te zien!